<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-49763938-1', 'itlider.ro'); ga('send', 'pageview'); </script>

Despre Noi

 

Activam in domeniu de 9 ani, timp in care am dezvoltat o mare afinitate cand vine vorba de setarea unui calculator cat mai potrivit pt nevoile si experienta cu calculatorul a fiecarui individ in parte.
Dvs. credeti ca aveti nevoie de un depanator, un meserias. Dar defapt dvs. aveti nevoie de o persoana de incredere si responsabila, pentru ca o sa chemati un strain in casa la dvs, si veti mergeti pe incredere ca "totul va fi ok", ca se va purta cu echipamentul dvs. ca si cum ar fi al lui si ca va completa lipsa dvs de cunostinte în domeniu cat mai perfect. 
Oferim toate serviciile de baza, instalare/reinstalare windows (XP, 7, 8.1, 10), antivirus, office, codec-uri, playere, imprimante, routere wireless, acces la portal-uri pentru filme si seriale online, precum si multe alte servicii din gama IT. (recuperare date, upgrade/inlocuire componente, etc.)

Echipa noastra va poate ajuta cu urmatoarele activitati:

  • Servicii IT complete [service calculatoare si laptop-uri]

- Reparatii hardware
- Reparatii software
- Instalare windows
- Recuperari de date
- Instalare dispozitive: routere wireless, imprimante, sisteme raid, etc.
- Devirusari, curatari, optimizari, etc.
- Îmbunatatiri performante pentru calculatoare sau laptopuri (upgrade) Upgrade sisteme/inlocuire componente, îmbunatatiri sisteme (viteza, timp de raspuns, capacitate de stocare, prelucrare, etc.)
Depanatorul ITlider.ro, pentru calculatoare si laptop-uri, ofera serviciile cu seriozitate si profesionalism, deplasandu-se la domiciliu clientului pe toata raza Bucuresti-Ilfov.

Pentru deplasarile din zona  Bucuresti-Ilfov taxa de deplasare este 30 lei.

 

  • ITlider.Ro, este unul dintre putinele site-uri si magazine online care vand, intretin si fac posibila functionarea gadget-urilor si device-urilor .

Produsele sunt importate direct din Olanda, Franta, Anglia, Germania.

Nici un echipament nu are tara de provinienta Romania.

Pe langa toate acestea, ITlider.Ro, comercializeaza si produse noi, multifunctionale, tablete, laptopuri si PC-uri.

Compania noastra va ofera urmatoarele servicii de intretinere:

  • Pentru MONITOARE - Diagnosticarea este GRATUITA pentru orice tip de monitor CRT, TFT sau LED.
  • Pentru UNITATI tip DESKTOP si LAPTOP - Diagnosticare este GRATUITA. Va asiguram reparatii calculatoare prin constatarea defectului hardware sau software al desktop-ului sau laptop-ului dvs. Va asiguram CONSULTANTA in vederea obtinerii unor performante mai mari a calculatorului dumneavoastra.
  • Pentru IMPRIMANTE - Diagnosticarea este GRATUITA. Reparatii imprimante alb-negru sau color, faxuri, plottere si copiatoare.
  • Pentru TELEVIZOARE si ALTE APARATE ELECTRONICE - Diagnosticarea este GRATUITA. Pentru aceasta categorie nu avem o grila de preturi deoarece exista o mare varietate de modele si in functie de complexitatea acestora stabilim pretul final.

Magazinul online www.ITlider.ro comercializează calculatoare second hand, sisteme second hand (calculator plus monitor, mouse şi tastaura), imprimante second hand, laptopuri second hand, monitoare LCD/TFT second hand, accesorii, componente şi periferice second hand pentru laptopuri şi calculatoare.

Oferim o gama largă de imprimante laser second hand, formate A4 şi A3, alb-negru sau color, multifuncţionale sau plottere. O recomandare din partea firmei noastre sunt imprimantele de orice tip HP laser pentru care oferim garanţie, post garanţie, service, piese de schimb, accesorii şi periferice.

Vânzarea de laptopuri second hand a cunoscut o creştere foarte mare în ultimii ani, de aceea vă oferim orice tip, model, dimenisune, configuraţie pentru orice buzunar, începând cu laptopuri cu procesoare Pentium 3 si 4, şi continuând cu Laptopuri DualCore, Core2Duo de la cele mai prestigioase companii din domeniu: HP, Sony, Dell, Lenovo, Acer, Asus, Packard Bell, Fujitsu Siemens, Toshiba, etc.

Comercializam aproape orice tip de calculator şi sistem second hand (calculator şi monitor LCD) în serii mari, care pot fi configurate după cerinţele dumneavoastra. Calculatoarele pot fi de dimensiuni diferite şi formă, desktop sau tower, cu configuraţii începând cu Pentium 4, DualCore şi continuând cu Core2Duo şi Core2Quad.

Avem în permanenţă pe stoc monitoare LCD/TFT second hand, cu dimensiuni de 15", 17", 19" sau 23", normale sau wide şi monitoare touchscreen. Printre cele mai vândute mărci se numără Belinea, HP, Samsung, LG, Acer, etc.

Toate produsele noastre second hand sunt testate şi recondiţionate inainte de fi puse în vânzare, fiind livrate cu accesoriile specificate în ofertă şi descrierea fiecărui produs.

Copyright 2016-2020 IT Lider - by DevPro.ro